Spring naar content

The Formula for Change

08 jun 2022

Op 23 juni 2022 organiseerde Rietveld inc. ‘The formula for Change,’ een inspirerende middag waarin we klanten en relaties  kennis lieten maken met de Rietveld inc. methodiek voor duurzame verandering.

Sprekers:

 

Tom van ’t Hek
dagvoorzitter

Tom van ’t Hek is oud tophockeyer, was bondscoach van de damesploeg, had enkele jaren een huisartspraktijk en is sinds 1995 dagelijks te horen op de radio (NOS en BNR). Op 23 juni is Tom dagvoorzitter en geeft hij vanuit zijn sportieve achtergrond, scherpe blik en brede maatschappelijke kennis zijn perspectief en visie op organisatieverandering.

 

Diantha Spekman
de Rietveld inc. Formula for Change 

Introductie van de Rietveld inc. visie op duurzame verandering, waarbinnen daadwerkelijke impact altijd het product is van inhoudelijke strategie én de engagement van medewerkers. Of het nu gaat om het invulling geven van kernwaarden, het doorbreken van silo denken of een eilandjescultuur, stimuleren van ownership en feedback of het borgen van thema’s als innovatie, duurzaamheid, veiligheid of werkgeluk.

 

Loes de Boer
datagedreven veranderen

Als econometrist en Co-Founder van DL Network Analytics, is Loes gespecialiseerd in organisatorische netwerkanalyse en andere kwantitatieve methoden en technieken om verandering meetbaar te maken met behulp van data. In een interactieve inspiratiesessie deelt Loes inzichten over het in kaart brengen van informele verhoudingen binnen een organisatie. Over interne influencers en brokersen het belang van deze kennis bij het vormgeven en bijsturen van een veranderproces.

 

Tom Demolder & Kees Jan Rietveld
transformeren in de praktijk 

Als CEO van Hapag Lloyd Benelux, weet Tom Demolder als geen ander hoe belangrijk aandacht voor cultuur en actief betrokken medewerkers is, in een snelgroeiende organisatie binnen een dynamische markt. Aan de hand van het praktijkvoorbeeld ‘het 100-dagenlab’ gaat Kees Jan Rietveld (oprichter Rietveld inc.) met Tom DeMolder in gesprek over de toepassing van de Rietveld inc. methodiek in de praktijk en bespreken zij de uitdagingen, ervaringen en successen van dit traject.

 

Dr. Eva de Mol
de wetenschap over diversiteit 

Als wetenschapper, Quote-columnist en founding partner van investeringsfonds Capital T verzamelde Eva de Mol voor haar onderzoek data van meer dan 1000 start-ups. Ze deelt haar inzichten over het belang van diversiteit en teamdynamiek. Over de uitdagingen die de generatie toekomstige medewerkers met zich meebrengen en hoe aandacht voor de culturele aspecten binnen een organisatie zich direct verhoudt tot de bedrijfsresultaten.