Spring naar content
over

Rietveld inc. helpt organisaties bij het vormgeven en implementeren van duurzame verandering. Om een nieuwe strategie of ambitie te borgen en medewerkers engagement te stimuleren. Of om optimaal draagvlak te creëren voor strategische thema’s als innovatie, duurzaamheid, vitaliteit, veiligheid of digitalisering.

Rietveld inc. helpt organisaties bij het vormgeven en implementeren van duurzame verandering. Om een nieuwe strategie of ambitie te borgen en medewerkers engagement te stimuleren. Of om optimaal draagvlak te creëren voor strategische thema’s als innovatie, duurzaamheid, vitaliteit, veiligheid of digitalisering.

Wat we doen

Met aandacht voor de cultuur en met de veranderambitie helder in het vizier, brengen we een organisatie in overzichtelijke en datagedreven sprints in beweging.

Dit doen we met een combinatie van cultuuronderzoek, strategisch advies, team- en leaderschip coaching en het faciliteren van sessies waarin we samen met de medewerkers vormgeven aan het veranderproces.

Waar we voor staan

Het realiseren van verandering in een dynamische omgeving vraagt om maatwerk.

We werken op basis van onze formule voor duurzame organisatieverandering. Waarbij de balans tussen inhoud van de interventies (heldere strategie en leadership alignment) én engagement (draagvlak en medewerkers betrokkenheid) altijd centraal staat.

Waarom Rietveld inc.

Verwar ons niet met de standaard consultancybureaus. Rietveld inc. associates zijn doortastend en daadkrachtig.

We zijn geen rapportenschrijvers. Een strategie of plan moet helder en overzichtelijk zijn. Onze veranderprogramma’s zijn daarom altijd flexibel, resultaatgericht en praktisch toepasbaar.

Kees Jan Rietveld

Partner – Management & business development

Kees Jan ondersteunt organisaties op het snijvlak van strategie, branding, positionering en organisatieontwikkeling. Met zijn corporate en zelfstandig ondernemerschap ervaring denkt hij resultaatgericht in oplossingen die teams enthousiasmeren.

Diantha Spekman

Partner - Strategie & organisatiecultuur

Als communicatiestrateeg met een specialisatie in corporate antropologie heeft Diantha veel ervaring met het in beweging brengen van organisaties, de vertaling van strategie naar een creatief concept rond een veranderverhaal en het leiden en faciliteren van sessies binnen een engagementprogramma.

Astrid van den Oetelaar

Associate - Leiderschap, cultuur & organisatie

Is bedrijfseconoom met specialisaties Organisatiegedrag en Marketing, zowel mens- als resultaatgericht.

Werkt graag samen met klanten om het onbenutte potentieel van mensen en organisaties te ontsluiten, door met elkaar ‘tot de kern’ te komen en dit de bron laten zijn van nieuwe ambitie, energie en voorwaartse kracht.

Loes de Boer

Associate - netwerkanalyse

Loes heeft een achtergrond in het actuariaat en de econometrie en is Co-Founder van DL Network Analytics, gespecialiseerd in organisatorische netwerkanalyse en andere kwantitatieve methoden en technieken. Met behulp van data zetten ze deze methoden en technieken in om tot bruikbare inzichten te komen voor iedere organisatieverandering. Of het nu gaat om cultuurverandering, diversiteit en inclusie, kennismanagement of hybride werken: data maakt verandering meetbaar.

Gerard Schoemaker

Associate - organisatieontwikkeling

Gerard heeft een bedrijfskundige achtergrond en begeleidt organisaties (zowel profit als non-profit) bij strategie implementatie, commerciele prestatieverbetering en organisatieontwikkeling. Zijn werkwijze is oplossings- en resultaatgericht en altijd met de nodige humor.

Raad van advies

Kees Kruythoff is a passionate entrepreneur aiming to create a more sustainable and equal world where private companies are ‘a force for good’. He was ExCo member at Unilever for 8 years. In 2019, he launched IMAGINE, to be followed in 2020 by LIVEKINDLY Collective (plant-based food)

Caro Nieuwenhuis supports business leaders and organization in change processes. She combines her behavioral science background with business insights in order to break existing patterns and energize change management interventions.

Former maritme lawyer Julian is CEO of Smits Holding (a.o. property, Bruynzeel) since 2009. He’s also director of Novatug. His independent, free thinking and executive experience create new opportunities for organisations and enterprises.

Pieter Slavenburg enables organisations to increase their safety standards of data and tech infrastructures. He offers insights in state-of-the-art tech trends (a.o. Cybersecurity) and continuous improvements.

Bas Maassen started his carreer in the financial world, with ING Leveraged Finance and NPM Capital, where he managed take-overs and extits. Independently, he advises companies in M&A transactions and strategic transformation challenges. Het combines these with various Board and Management roles (a.o. AMREF).

Peter van Grinsven brings innovation and corporates together in FMCG, Energy and Retail markets in order to achieve sustainable growth and innovation and build new ventures. Prior to this, he was Director Corporate Development of the Royal Schilhol Group and partner at Boer & Croon management consultents.